Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوسیاستمنطقهنظامی

هند در واکنش به تعرفه‌های آمریکا، خرید تسلیحات از واشنگتن را تعلیق کرد

خبرگزاری دید: دولت هند در پی تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر بخشی از کالاهای صادراتی این کشور، خرید تسلیحات و هواپیماهای نظامی از واشنگتن را متوقف کرد.

به گفته منابع، دهلی نو همچنین سفر برنامه‌ریزی‌شده وزیر دفاع به آمریکا را لغو کرده و این اقدام را پیام سیاسی آشکاری به دولت ایالات متحده می‌داند. این تصمیم پس از آن گرفته شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌های سنگین بر محصولات کلیدی هندی وضع کرد؛ اقدامی که به باور کارشناسان، روابط اقتصادی و امنیتی دو کشور را با چالش مواجه کرده است.

هند که در سال‌های اخیر یکی از خریداران اصلی تسلیحات آمریکایی از جمله جنگنده‌ها، چرخبال‌های تهاجمی و سامانه‌های دفاعی پیشرفته بوده، اکنون توقف این خریدها را بررسی می‌کند؛ موضوعی که می‌تواند قراردادهای چند میلیارد دالری را به خطر اندازد. منابع آگاه می‌گویند هند همزمان به دنبال گزینه‌های جایگزین مانند گسترش همکاری دفاعی با روسیه و فرانسه است.

این تحولات در حالی رخ داده که روابط دهلی نو و واشنگتن طی یک دهه اخیر رو به گسترش بوده، اما اختلافات تجاری تازه، چشم‌انداز همکاری‌های امنیتی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا