Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانخبرسیاست

حمایت ۶ کشور از ترامپ برای نوبل صلح ۲۰۲۵؛ از اسرائیل تا پاکستان

خبرگزاری دید: شش کشور از نامزدی رئیس‌جمهور آمریکا، برای دریافت جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ حمایت رسمی کرده‌اند.

در تحولی بحث‌برانگیز، شش کشور شامل اسرائیل، پاکستان، ارمنستان، آذربایجان، کامبوج و گابن از نامزدی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای دریافت جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ حمایت رسمی به عمل آورده‌اند.

به گفته منابع خبری، این کشورها با استناد به نقش ادعایی ترامپ در تسهیل روند صلح یا میانجی‌گری در بحران‌های منطقه‌ای، وی را شایسته دریافت این جایزه دانسته‌اند.

اسرائیل از نقش ترامپ در شکل‌گیری توافق ابراهیم که منجر به عادی‌سازی روابط با چند کشور عربی شد حمایت کرده، در حالی‌که پاکستان به‌رغم آن که هند هرگونه نقش ترامپ در آتش‌بس میان دو کشور را رد کرده، از این نامزدی پشتیبانی کرده است.

جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، در واکنش به این موضوع اعلام کرد:

«ترامپ بیش از هر چیز به دریافت جایزه صلح نوبل علاقه دارد و برخی رهبران جهان با درک این موضوع، تلاش می‌کنند با پیشنهاد نامزدی نوبل، نظر او را جلب کنند.»

وی همچنین افزود که این حمایت‌ها بیشتر به قصد تأثیرگذاری روانی و سیاسی بر ترامپ انجام می‌شود تا آنکه بازتاب‌دهنده دستاوردی واقعی در حوزه صلح و دیپلماسی باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا