Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثجهانخبرسیاستنظامی

نعیم قاسم: طرح خلع سلاح حزب‌الله، خدمت به اسرائیل است

خبرگزاری دید: شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با تأکید بر نقش این جنبش در دفاع از لبنان و مقابله با تجاوزات اسرائیل، طرح دولت برای خلع سلاح مقاومت را اقدامی خطرناک و برخاسته از فشارهای آمریکا دانست. او هشدار داد که چنین تصمیمی راه را برای سلطه تل‌آویو بر لبنان هموار می‌کند و مسوولیت هرگونه تنش یا درگیری احتمالی مستقیماً بر عهده دولت خواهد بود.

قاسم با اشاره به حمایت‌های همه‌جانبه ایران از حزب‌الله در طول سال‌های مقاومت، از جمهوری اسلامی به دلیل ایستادگی در کنار ملت لبنان قدردانی کرد و گفت: «ایران همچنان با تمام امکانات در کنار ما است و خواهد ماند.»

وی همچنین اعلام کرد که حزب‌الله و متحدش، جنبش امل، برای حفظ آرامش داخلی و فراهم شدن فرصت گفتگو با دولت، برگزاری تظاهرات اعتراضی را موقتاً به تعویق انداخته‌اند، اما در صورت لزوم، مردم آماده دفاع از کشور و مقاومت در برابر دخالت‌های خارجی خواهند بود.

این موضع‌گیری در حالی است که ارتش لبنان مأمور تهیه طرحی برای خلع سلاح کامل مقاومت تا پایان سال جاری میلادی شده؛ اقدامی که به باور کارشناسان، نه تنها امنیت لبنان را تضعیف می‌کند، بلکه تنها برنده آن رژیم صهیونیستی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا