Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانتروریسمجنگخبرمنطقهنظامی

بازداشت فرماندهان تی‌تی‌پی در خوست و پکتیکا و انتقال به پل‌چرخی

خبرگزاری دید: منابع امنیتی گزارش دادند که اداره عمومی استخبارات حکومت سرپرست در ولایت‌های خوست و پکتیکا عملیاتی را علیه افراد وابسته به تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) و دیگر گروه‌های تروریستی انجام داده است. در نتیجه این عملیات، چند فرمانده مظنون از جمله ملا سنگین و حیات‌الله مشهور به «غلچکی تنگیوال» همراه با دو تن از نزدیکانش بازداشت و به زندان پل‌چرخی منتقل شدند.

به گفته منابع، افراد بازداشت‌شده متهم‌اند که در سربازگیری از میان افغان‌ها برای پیوستن به تی‌تی‌پی و شاخه گنداپور این گروه نقش داشته‌اند. همچنان گفته می‌شود آنان در طراحی حمله‌ای تروریستی به‌منظور اخلال در نشست سه‌جانبه پاکستان، چین و افغانستان در کابل دخالت داشته‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، دفتر محلی این گروه نیز در جریان عملیات نیروهای استخبارات حکومت سرپرست منهدم شده است. بازداشت‌شدگان همچنین به مخالفت با مراسم روز ۲۴ اسد که روز خروج نیروهای امریکایی از افغانستان بود، متهم شده‌اند.

این اقدام در شرایطی صورت گرفته که کابل و اسلام‌آباد در چارچوب هماهنگی‌های تازه ضد تروریزم همکاری می‌کنند و پاکستان بارها از حکومت سرپرست طالبان خواسته است علیه پناه‌گاه‌ها و تسهیل‌کنندگان تی‌تی‌پی در خاک افغانستان اقدام کند.

تاکنون حکومت سرپرست طالبان درباره این رویداد واکنش رسمی نشان نداده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا