Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثتروریسمجهانخبر

پنتاگون: گزارش کامل بررسی حمله میدان‌هوایی کابل تا میانه ۲۰۲۶ آماده می‌شود

خبرگزاری دید: پیت هگست، وزیر دفاع امریکا، اعلام کرد که هیأت ویژه این وزارت در حال بررسی شرایط حمله انتحاری ۲۶ آگست ۲۰۲۱ در میدان کابل است و پیش‌بینی می‌شود نتیجه نهایی این بررسی تا اواسط ۲۰۲۶ منتشر شود.

پنتاگون: گزارش کامل بررسی حمله میدان‌هوایی کابل تا میانه ۲۰۲۶ آماده می‌شود

حمله مشکوک انتحاری که توسط یکی از اعضای گروه داعش-خراسان در دروازه «ابی» میدان‌هوایی بین‌المللی حامد کرزی انجام شد، به کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی و حدود ۱۷۰ غیرنظامی افغانستانی انجامید.
پیت هگست، وزیر دفاع امریکا، اعلام کرد که هیأت ویژه این وزارت در حال بررسی شرایط حمله انتحاری ۲۶ آگست ۲۰۲۱ در میدان کابل است و پیش‌بینی می‌شود نتیجه نهایی این بررسی تا اواسط ۲۰۲۶ منتشر شود.
هگست تأکید کرده است: «امریکا شایسته دریافت پاسخ در مورد آنچه در افغانستان رخ داد است و ارتش باید مسئولیت تصمیمات آن دوره را بپذیرد.»
به گفته وزیر دفاع امریکا، شان پارنل، سخنگوی ارشد و مشاور عالی پنتاگون که از کهنه‌سربازان جنگ افغانستان است، ریاست این هیأت ویژه را بر عهده دارد.
در بیانیه وزارت دفاع نیز آمده است که این بررسی به نمایندگی از مردم امریکا در حال انجام است و هدف آن دستیابی به شفافیت و پاسخگویی کامل است.
وزارت دفاع در بیانیه خود تأکید کرده است: «تلاش برای کشف حقیقت درباره تصمیمات گرفته‌شده در جریان خروج از افغانستان ادامه دارد و تا زمانی که همه ابعاد ماجرا روشن و مسئولان پاسخگو نشوند، متوقف نخواهد شد.»
این بررسی ویژه در ادامه یک تحقیق تکمیلی است که به دستور فرماندهی مرکزی امریکا در سپتمبر ۲۰۲۳ آغاز شده بود.
آن تحقیق، نتایج گزارش اولیه ارتش را تأیید کرده و اعلام کرده بود که حمله دروازه ابی در سطح تاکتیکی قابل پیشگیری نبوده است.
با این همه، بمب‌گذاری انتحاری میدان‌هوایی کابل در روند تخلیه پرآشوب ایالات متحده رخ داد که جان بیش از ۱۷۰ افغانستانی را نیز گرفت.
تاکنون روایت‌های متعددی از ابعاد این حمله مشکوک نقل و منتشر شده است.پ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا