Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعاسلایدشوافغانستانجهانحوادث طبیعیخبرداروسلامت

وضعیت اضطراری زلزله‌زدگان شرق کشور؛ کمک‌های بین‌المللی آغاز شد

خبرگزاری دید: پس از وقوع زلزله مرگبار در شرق افغانستان، کشورهای مختلف و سازمان‌های بین‌المللی به سرعت برای ارائه کمک‌های بشردوستانه اعلام آمادگی کرده‌اند.

وزارت امور خارجه سوئیس از طریق دفتر همکاری و کمک‌های بشری خود در کابل اعلام کرده که به نهادهای امدادی فعال در مناطق زلزله‌زده حمایت خواهد کرد.

در همین حال، امارات متحده عربی به عنوان نخستین کشور، تیم‌های جست‌وجو و نجات از اداره دفاع ملکی ابوظبی، گارد ملی و فرماندهی عملیات مشترک خود را به مناطق آسیب‌دیده اعزام کرده است.

این تیم‌ها در کنار سایر نیروهای امدادی به جستجو و نجات بازماندگان و بیرون کشیدن اجساد از زیر آوارها پرداخته‌اند. علاوه بر این، امارات بسته‌ای شامل مواد غذایی، تجهیزات پزشکی و خیمه به مناطق زلزله‌زده ارسال کرده است.

در عرصه بین‌المللی، پاپ لئو چهاردهم، رهبر کلیسای کاتولیک، با ارسال پیامی، همدردی عمیق خود را با قربانیان این فاجعه طبیعی ابراز کرده و از خداوند برای آسیب‌دیدگان رحمت و آرامش طلبیده است.

وی همچنین دعاهای خود را به نیروهای امدادی که در تلاش برای نجات جان افراد هستند، اختصاص داده است.

همزمان، وزارت خارجه ایالات متحده نیز با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی، ابراز همدردی کرده و از تلفات جانی گسترده در اثر این زلزله ابراز نگرانی نمود.

ایالات متحده همچنین تأکید کرده که از تلاش‌های امدادی برای حمایت از مردم افغانستان در این بحران حمایت می‌کند.

یونیسف نیز در واکنش به این فاجعه، با ابراز تأثر از وقوع آن اعلام کرده که هزاران کودک در معرض خطر قرار دارند و نیاز فوری به کمک‌های نجات‌بخش دارند.

این نهاد در حال ارسال تیم‌های سیار پزشکی به مناطق آسیب‌دیده است و به تأمین دارو، لوازم بهداشتی، مواد غذایی و سایر اقلام ضروری برای خانواده‌های بی‌سرپناه پرداخته است.

تاج‌الدین ایوالی، نماینده یونیسف در افغانستان، اظهار داشت که این نهاد در تلاش است تا به سرعت نیازهای فوری آسیب‌دیدگان را برطرف کند، به ویژه در زمینه بهداشت، آب سالم، تغذیه، و حمایت روانی-اجتماعی.

عفو بین‌الملل نیز ضمن ابراز همدردی با قربانیان این فاجعه طبیعی، از جامعه جهانی خواسته است که به‌طور فوری به کمک‌های بشردوستانه پرداخته و وضعیت آسیب‌دیدگان را در این شرایط بحرانی بررسی کند.

این سازمان تأکید کرده است که این زلزله در شرایطی رخ داده که افغانستان با بحران‌های اقتصادی، اجتماعی، و سیاسی دست به گریبان است.

در این شرایط بحرانی، سازمان ملل متحد نیز به سرعت وارد عمل شده و ۵ میلیون دالر از صندوق اضطراری خود را به زلزله‌زدگان افغانستان اختصاص داده است.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، اعلام کرد که این نهاد در حال ارزیابی نیازهای فوری در مناطق آسیب‌دیده و تدوین فراخوان کمک اضطراری است.

او تأکید کرد: «سازمان ملل متحد از هیچ تلاشی برای کمک به مردم افغانستان دریغ نخواهد کرد.»

زلزله اخیر در شرق کشور با پیامدهای انسانی وخیم همراه بوده و شمار زیادی از مردم این مناطق را تحت تأثیر قرار داده است.

در این شرایط، تلاش‌های امدادی کشورهای مختلف، سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای بشردوستانه برای کاهش دردهای مردم و برطرف کردن نیازهای فوری آن‌ها حیاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا