خبرگزاری دید: ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در نشست مجمع اقتصادی شرق اعلام کرد که مسکو بهترین مکان برای برگزاری مذاکرات سطح بالا میان روسیه و اوکراین است و امنیت این مذاکرات توسط مسکو تضمین خواهد شد.

او تاکید کرد که روسیه به تدوین و رعایت ضمانتهای امنیتی مشترک با اوکراین پایبند است، اما تاکنون هیچ گفتگوی جدی در این زمینه انجام نگرفته است.
پوتین همچنین حضور نظامی خارجی در اوکراین پس از دستیابی به صلح پایدار را بیفایده دانست و پیشنهاد کییف برای انتخاب مکان خاص مذاکرات را غیرواقعبینانه خواند.
رئیسجمهور روسیه با اشاره به قانون اساسی اوکراین گفت که هرگونه توافق درباره وضعیت سرزمینی باید از طریق همهپرسی و لغو حکومت نظامی صورت گیرد.
او بار دیگر مخالفت مسکو با عضویت اوکراین در ناتو را تکرار کرد و افزود: «هر کشور حق انتخاب در حوزه امنیت را دارد، اما نه به قیمت کاهش امنیت دیگران».