Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثتروریسمجنگجهانحقوق بشرخبرسیاستنظامی

معاون فرمانده نیروی هوایی پاکستان: برای مقابله با هند کاملاً آماده‌ایم

خبرگزاری دید: معاون فرمانده نیروی هوایی پاکستان در اظهاراتی کم‌سابقه هشدار داد که در صورت وقوع جنگی جدید، پیروزی قاطع در برابرهند با پاکستان خواهد بود.

«شهریار خان»، معاون فرمانده نیروی هوایی پاکستان، در مراسمی رسمی از آمادگی کامل نیروهای مسلح کشورش برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی از سوی هند خبر داد.

وی با لحنی هشدارآمیز گفت:«اگر جنگی دیگر میان پاکستان و هند درگیرد، نتیجه آن ۶۰ بر صفر به سود ما خواهد بود.»

شهریار خان با اشاره به عملکرد نیروی هوایی در عملیات «بنیان مرصوص» در درگیری‌های اخیر، این عملیات را نشانه‌ای از قدرت و آمادگی بالای نظامی پاکستان دانست و افزود:
«نیروی هوایی پاکستان امروز به یک نیروی نسل بعدی تبدیل شده که مجهز به فناوری‌های پیشرفته، سامانه‌های دفاعی مدرن و تاکتیک‌های نوین جنگی است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا