Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثخبرعدلی و قضاییمنطقه

علی امین گنداپور بار دیگر تحت تعقیب قضایی قرار گرفت

خبرگزاری دید: دادگاه اسلام‌آباد حکم بازداشت مجدد نخست‌وزیر ایالت خیبرپختونخوا پاکستان را به دلیل عدم حضور در جلسه رسیدگی به پرونده‌ای مربوط به حمل سلاح غیرمجاز و نگهداری مشروبات الکلی صادر کرد.

دادگاه اسلام‌آباد روز چهارشنبه ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۵، حکم بازداشت مجدد علی امین گنداپور، نخست‌وزیر ایالت خیبرپختونخوا را صادر کرد.

این تصمیم در پی عدم حضور وی در جلسه دادگاه مربوط به اتهامات حمل سلاح غیرمجاز و نگهداری مشروبات الکلی اتخاذ شد.

قاضی دادگاه ضمن رد درخواست وکیل گنداپور مبنی بر تعلیق حکم بازداشت، وی را موظف کرد تا روز ۱۷ سپتامبر برای رسیدگی به این پرونده در دادگاه حاضر شود.

این در حالی است که پیش‌تر نیز در تاریخ ۱۹ ژوئیه، حکم مشابهی علیه گنداپور صادر شده بود، اما با حضور وی در جلسه رسیدگی، آن حکم لغو شده بود.

علی امین گنداپور از چهره‌های نزدیک به حزب تحریک انصاف پاکستان (PTI) محسوب می‌شود و طی ماه‌های اخیر با پرونده‌های قضایی متعددی مواجه بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا