Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانحقوق بشرحوادث طبیعیخبرداروغذا

بحران انسانی در شرق کشور؛ نیاز فوری به ۱۶٫۸ میلیون دالر کمک برای زلزله‌زدگان

خبرگزاری دید: سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) هشدار داده که زلزله‌های اخیر شرق افغانستان، جان هزاران نفر را تهدید کرده و دسترسی مردم به خدمات اساسی را با بحران جدی مواجه کرده است. این سازمان با انتشار گزارشی از ویرانی‌های گسترده، درخواست کمک فوری ۱۶٫۸ میلیون دالری کرده است.

بحران انسانی در شرق کشور؛ نیاز فوری به 16.8 میلیون دالر کمک برای زلزله‌زدگان

زمین‌لرزه ۹ سنبله بخش‌های شرقی کشور، به ویژه ولسوالی‌های نورگل و چاوی کنر دره‌نور ننگرهار و بخش‌هایی از لغمان را ویران کرد. تا تاریخ ۱۳ سنبله، ۲۲۰۵ نفر کشته، ۳۶۴۰ نفر زخمی و ۶۷۸۲ خانه تخریب شده‌اند.

جاده‌های کوهستانی آسیب دیده و حمل‌ونقل هوایی تنها مسیر قابل اعتماد برای رسیدن کمک‌ها است. پس‌لرزه‌ها و ریزش کوه‌ها همچنان مانع دسترسی کامل به مناطق آسیب‌دیده هستند و ۷۸۳ خانواده منتقل‌شده به شالت و زره‌بابه در شرایط ناامن با خدمات محدود و ریسک‌های حفاظتی بالا، به ویژه برای زنان و کودکان، قرار دارند.

به دنبال این زلزله‌ها حدود ۳٫۷۶ میلیون نفر در ولایات کنر، ننگرهار، لغمان و نورستان تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. شامل ۳۰۱٬۲۷۸ نفر آواره داخلی، ۱۱۲٬۹۸۰ بازگشته از داخل کشور و ۳۷۶٬۵۹۸ بازگشته از خارج کشور هستند که پیش از زلزله نیز در شرایط بسیار آسیب‌پذیر زندگی می‌کردند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت با انتشار یک درخواست فوری یک‌ساله (Flash Appeal) از اهداکنندگان خواسته است تا ۱۶٫۸ میلیون دالر آمریکا برای تأمین نیازهای فوری و میان‌مدت زلزله‌زدگان اختصاص یابد؛ زیرا با نزدیک شدن زمستان، نیاز به کمک‌های بشردوستانه و بازسازی به شدت افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا