Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانانفجارتروریسمسیاستگزارش

نظرسنجی: حادثه ۱۱ سپتامبر به نفع آمریکا تمام شد

خبرگزاری دید: ۷۷ درصد از شرکت‌کنندگان بر این باورند که این حادثه «بسیار به نفع آمریکا» تمام شد و زمینه را برای تحقق منافع سیاسی، اقتصادی و نظامی واشنگتن فراهم کرد.

گزارش‌نظرسنجی: اقتصاد، هدف اصلی فشارها علیه ایران است

بر اساس نتایج نظرسنجی تازه خبرگزاری دید، بخش بزرگی از پاسخ‌دهندگان معتقدند ایالات متحده از حادثه تروریستی یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱ بهره‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی چشمگیری برده است؛ در حالی‌که تنها بخش کوچکی آن را صرفاً پرهزینه یا بحران‌زا ارزیابی کرده‌اند.

طبق داده‌های نظرسنجی تازه خبرگزاری دید درباره حادثه یازدهم سپتامبر، ۷۷ درصد از شرکت‌کنندگان بر این باورند که این حادثه «بسیار به نفع آمریکا» تمام شد و زمینه را برای تحقق منافع سیاسی، اقتصادی و نظامی واشنگتن فراهم کرد. از نگاه این گروه، حمله به برج‌های دوقلو فرصتی برای آغاز جنگ‌های جدید، تثبیت نفوذ در خاورمیانه و گسترش صنایع نظامی آمریکا بود.

در مقابل، هیچ‌یک از پاسخ‌دهندگان گزینه «کمی به نفع آمریکا بود» را انتخاب نکرده‌ است.

همچنین ۸ درصد گفته‌اند این حادثه هیچ منفعتی برای ایالات متحده نداشت و صرفاً هزینه‌های سنگین انسانی و مالی به دنبال داشت.

در کنار آن، ۱۵ درصد دیگر نیز بر این باورند که واقعه ۱۱ سپتامبر بیش از هر چیز به ضرر آمریکا تمام شد و به شکل‌گیری بحران‌های طولانی، تضعیف وجهه بین‌المللی و فرسایش توان اقتصادی این کشور منجر گردید.

این نتایج نشان می‌دهد در نگاه عمومی، یازدهم سپتامبر نه‌تنها یک فاجعه تروریستی، بلکه نقطه عطفی در بازتعریف راهبردهای آمریکا و منافع راهبردی آن در نظام بین‌الملل تلقی می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا