Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعافغانستاناقتصاد و توسعهجهانخبرسیاستمهاجرین

گیرماندن بیش از دو هزار موتر باربری پاکستانی در افغانستان

خبرگزاری دید: مالکان موترهای باربری در پاکستان از گیرماندن بیش از دو هزار موتر باربری در افغانستان ابراز نگرانی کردند. این موترها پس از انتقال مهاجران بازگشتی به کشور، از یک ماه پیش تاکنون اجازه بازگشت نیافته‌اند.

لطیف گل، رئیس انجمن مالکان موترهای «مینی مزدا» ولایت خیبر پختونخوا، گفته که مقامات افغانستانی مانع بازگشت این وسایط شده‌اند و در نتیجه صدها راننده و کمک‌راننده پاکستانی در آن سوی مرز در شرایط دشوار به‌سر می‌برند.

او با اشاره به مشکلات اقتصادی رانندگان افزود: «رانندگان ما یک ماه است از خانه‌های‌شان دور مانده‌اند و مالکان موترها تمام عایدات خود را برای تأمین مصارف روزانه مصرف کرده‌اند.»

به گفته وی، تأخیرهای طولانی در مرز موجب افزایش هزینه‌های عملیاتی و بالا رفتن کرایه وسایط شده است.

لطیف گل هشدار داده است که در چنین شرایطی رانندگان و مالکان دیگر حاضر به انتقال مسافران به افغانستان نخواهند بود.

وی همچنین تهدید کرده که در صورت عدم حل فوری این مشکل، انجمن موترهای باربری مجبور خواهد شد جاده «حلقوی» پشاور را مسدود و حرکت تمام کانتینرهای عازم افغانستان را متوقف کند.

لطیف گل در پایان از پاکستان و افغانستان خواسته برای بازگرداندن فوری وسایط و رانندگان گیرمانده اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا