Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثتروریسمجنگخبرمنطقه

کمین تی‌تی‌پی بر کاروان نظامیان پاکستانی؛ ۱۲ سرباز کشته شدند

خبرگزاری دید: مقام‌های محلی و امنیتی پاکستان امروز شنبه(۲۲ سنبله) تأیید کردند که در پی کمین طالبان پاکستانی (TTP) بر کاروان نظامیان در وزیرستان جنوبی، دست‌کم ۱۲ سرباز ارتش کشته و چهار تن دیگر زخمی شدند.

کمین تی‌تی‌پی بر کاروان نظامیان پاکستانی؛ ۱۲ سرباز کشته شدند

به گفته یک مقام دولتی محلی، این حمله حوالی ساعت ۴:۰۰ صبح هنگام عبور کاروان نظامی از منطقه رخ داده است.
مهاجمان از دو طرف جاده با سلاح‌های سنگین بر نیروهای امنیتی پاکستان آتش گشودند.

یک مقام امنیتی منطقه ضمن تأیید تلفات افزوده که مهاجمان موفق شدند سلاح‌های کاروان را نیز به غنیمت ببرند.
گروه تحریک طالبان پاکستان (TTP) با نشر پیامی در شبکه‌های اجتماعی مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

این رویداد از شدیدترین حملات در ماه‌های اخیر در ایالت خیبرپختونخوا به‌شمار می‌رود؛ جایی که طالبان پاکستانی پیش از عملیات گسترده ارتش در سال ۲۰۱۴ بخش‌های وسیعی را در کنترل داشتند.

در هفته‌های اخیر، باشندگان برخی ولسوالی‌های خیبرپختونخوا گزارش داده‌اند که شعارها و نوشته‌های مرتبط با طالبان پاکستانی دوباره بر دیوارها دیده می‌شود، موضوعی که نگرانی از بازگشت این گروه را افزایش داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا