Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهخبر

معافیت مالیاتی ۵ ساله برای سازندگان سردخانه در کشور

خبرگزاری دید: سرمایه‌گذارانی که در بخش ساخت سردخانه‌ها در کشور فعالیت کنند، به مدت پنج سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.

معافیت مالیاتی ۵ ساله برای سازندگان سردخانه در کشور

در نشست اخیر کمیسیون اقتصادی دولت که به ریاست ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا برگزار شد، تصمیم مهمی در راستای حمایت از سکتور زراعت و سرمایه‌گذاران اتخاذ گردید.

بر اساس این مصوبه، سرمایه‌گذارانی که در بخش ساخت سردخانه‌های معیاری در افغانستان فعالیت کنند، به مدت پنج سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.

کمیسیون اقتصادی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نبود سردخانه‌های مناسب و محدودیت‌های موجود در مسیرهای صادراتی، باعث وارد آمدن خسارات مالی جدی به دهقانان شده و فروش محصولات زراعتی با قیمت مناسب را دشوار ساخته است.

این تصمیم با هدف ایجاد انگیزه برای سرمایه‌گذاران و توسعه زیرساخت‌های نگهداری مواد زراعتی پس از برداشت اتخاذ شده است.

دولت امیدوار است با فراهم‌سازی سردخانه‌های معیاری، از ضایعات محصولات جلوگیری کرده و زمینه فروش بهتر برای کشاورزان در بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا