Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
امنیت و حوادثجهانخبرعدلی و قضایی

اعدام یک افسر سعودی به اتهام «خیانت بزرگ» و حمایت از تروریزم

خبرگزاری دید: وزارت داخله عربستان سعودی اعلام کرد که یک افسر نظامی این کشور به اتهام ارتکاب «خیانت بزرگ» و حمایت از اقدامات تروریستی اعدام شده است.

بر اساس بیانیه رسمی، فرد اعدام‌شده «عید بن ابراهیم بن محمد الزعبی» با درجه گروهبانی بوده که به دلیل اتخاذ رویکردی تروریستی و تلاش برای برهم زدن امنیت و ثبات جامعه بازداشت و پس از انجام تحقیقات، اتهاماتش در دادگاه صالحه اثبات شد.

حکم اعدام پس از بررسی درخواست تجدیدنظر و تأیید در دادگاه عالی، قطعی و با فرمان پادشاهی اجرا گردید. این مجازات در منطقه القصیم به اجرا درآمد.

وزارت داخله عربستان در بیانیه خود تأکید کرد که دولت این کشور در حفاظت از امنیت ملی مصمم بوده و شدیدترین مجازات‌های قانونی را برای مرتکبان جرایم بزرگ نظامی اعمال خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا