Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیانافغانستانبازگشایی مکاتبجوانانحقوق بشرخبرزنانزنانسیاستکودکان

مقام ترکیه: بدون رعایت حقوق زنان، صلح در افغانستان ممکن نیست

خبرگزاری دید: مشاور ارشد رئیس‌جمهور ترکیه، در دیداری با فعالان سیاسی افغانستانی‌ تأکید کرد که صلح پایدار در افغانستان تنها با ایجاد دولتی فراگیر و احترام به حقوق اساسی، به‌ویژه حقوق زنان و دختران، ممکن است.

یالچین توپچو، مشاور ارشد رئیس‌جمهور ترکیه، در دیدار با شماری از فعالان سیاسی کشور ( اعضای حزب عدالت ملی افغانستان) اعلام کرد که ایجاد ثبات در این کشور بدون تشکیل دولت فراگیر و تضمین حقوق اساسی بشر، به‌ویژه حقوق زنان و دختران، ممکن نخواهد بود.

وی با تأکید بر موضع ثابت انقره در قبال تحولات افغانستان افزود: «ترکیه در تمامی نشست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی این مساله را به مقامات افغانستانی‌ یادآوری کرده و همچنان بر آن پافشاری خواهد کرد.»

توپچو تصریح کرد که مشارکت همه اقشار جامعه، از جمله زنان، در ساختار سیاسی آینده افغانستان نه‌تنها یک ضرورت اخلاقی و انسانی، بلکه یک نیاز اساسی برای ثبات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این کشور است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا