Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانخبرسیاست

مریم نواز‌شریف: طالبان مرتکب «تجاوز» به خاک پاکستان شدند

خبرگزاری دید: وزیر عالی ایالت پنجاب پاکستان، طالبان را به “تجاوز” به خاک کشورش متهم کرد و از واکنش نیروهای ارتش پاکستان تمجید نمود که «با شجاعت» از مرزها دفاع کردند.

مریم نواز‌شریف: طالبان مرتکب «تجاوز» به خاک پاکستان شدند

مریم نواز شریف، وزیر عالی ایالت پنجاب پاکستان، در اظهاراتی طالبان را متهم کرد که با اقدام «تجاوز» به خاک پاکستان، امنیت ملی کشور را هدف قرار داده‌اند.

وی از نیروهای ارتش پاکستان تمجید کرد که «با شجاعت» در مرزها ایستادند و پاسخ مقتدرانه‌ای به این حملات دادند.

به گفته مریم نواز، تجاوز طالبان به مرزهای پاکستان غیرقابل قبول است و نمی‌توان اجازه داد حریم کشور به این میزان نقض شود.

وزیر عالی ایالت پنجاب پاکستان افزود: «پاسخ نیروهای مسلح پاکستان قابل تحسین است و نشان از عزم و وحدت ملی دارد.»

وی همچنین از تمامی احزاب سیاسی خواست که اختلافات را کنار بگذارند و در مواجهه با این تهدیدات با یکدیگر متحد شوند.

سخنگوی ارتش پاکستان در بیانیه‌ای تاکید کرده است که تمرکز نیروها بر تأمین امنیت مرزها و خنثی‌سازی هرگونه اقدام تجاوزکارانه است و هیچ عملیاتی به نفع مهاجمان نخواهد بود.

در این بیانیه آمده است که ارتش پاکستان با اقتدار، تمامیت ارضی کشور را در برابر هرگونه تهدید حفظ خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا