Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعاسلایدشوافغانستانخبرسیاستمهاجرتمهاجرین

تشدید فشارها بر مهاجران افغان در پاکستان؛ عملیات گسترده بازداشت در کویته آغاز شد

خبرگزاری دید: منابع محلی در کویته گزارش می‌دهند که پولیس پاکستان در ادامه سیاست اخراج مهاجران افغانستانی و همزمان با افزایش تنش‌های مرزی با حکومت طالبان، عملیات گسترده‌ای را برای شناسایی و بازداشت مهاجران فاقد مدرک در مناطق مختلف این شهر آغاز کرده است.

پولیس پاکستان از صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۲ میزان) عملیات گسترده‌ای را در شهر کویته برای بازداشت مهاجران افغانستانی آغاز کرده است. به گفته منابع محلی، مأموران پولیس با اجرای بازرسی‌های خانه‌به‌خانه، ده‌ها مهاجر افغان از جمله زنان را بازداشت کرده‌اند.

یکی از مهاجران ساکن در منطقه هزاره‌تاون کویته گفته است که نیروهای پولیس از ساعات نخست صبح وارد منازل مردم شده و بدون توجه به اعتراض ساکنان، زنان و مردان مهاجر را بازداشت کرده‌اند. به گفته او حتی خانواده‌هایی که سال‌ها است در پاکستان زندگی می‌کنند نیز از این عملیات در امان نمانده‌اند.

در تأیید این گزارش، یکی از ساکنان کویته به رسانه‌های محلی گفته است که از خانه او و همسایه‌اش، پنج زن مهاجر فاقد مدرک اقامت بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده‌اند.

این اقدام در حالی صورت گرفته که روابط اسلام‌آباد و حکومت طالبان طی هفته‌های اخیر به‌دنبال درگیری‌های مرزی، دچار تنش شدید شده است. ناظران معتقدند تشدید فشار بر مهاجران افغانستانی بخشی از واکنش سیاسی پاکستان به وضعیت کنونی در مرزها است.

روند اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان از دو سال پیش آغاز شده، اما هنوز صدها هزار تن از آنان در این کشور به‌ویژه در ایالت بلوچستان و ایالت خیبرپختونخوا سکونت دارند.

خواجه محمدآصف، وزیر دفاع پاکستان، در تازه‌ترین اظهارات خود با اشاره به تغییر شرایط روابط با طالبان گفت: «پاکستان باید در سیاست خود نسبت به مهاجران افغان تجدیدنظر کند. آنان بیش از پنجاه سال است در کشور ما زندگی می‌کنند و اکنون زمان بازنگری در این حضور طولانی فرا رسیده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا