Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثانفجارتروریسمجنگجهانخبرسیاستنظامی

نبرد سنگین در خوست؛ حمله پیش‌دستانه طالبان به مواضع ارتش پاکستان

خبرگزاری دید: در پی تشدید تنش‌های مرزی میان کابل و اسلام‌آباد، نیروهای حکومت طالبان شامگاه سه‌شنبه در عملیاتی پیش‌دستانه مواضع مرزی ارتش پاکستان در ولایت خوست را هدف قرار دادند. منابع محلی از تخریب یک تانک زرهی پاکستانی و تداوم درگیری در چندین محور مرزی خبر می‌دهند.

مستغفر گربز، سخنگوی والی حکومت طالبان در خوست، اعلام کرده است که نیروهای طالبان شب گذشته با حمله به مواضع نظامیان پاکستانی در منطقه «پالوڅی» ولسوالی زازی میدان، مانع از عملیات تهاجمی نیروهای پاکستانی شدند.

گربز این اقدام را واکنشی به تحرکات اخیر ارتش پاکستان در امتداد خط دیورند توصیف کرده و گفته است که نیروهای حکومت طالبان برای دفاع از مرزهای افغانستان آماده پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز هستند.

این درگیری تازه در حالی رخ داده است که تنها چند روز پیش، ارتش پاکستان با انجام حملات هوایی در خاک افغانستان، چندین موضع حکومت طالبان را در ننگرهار و قندهار هدف قرار داد؛ اقدامی که با واکنش تلافی‌جویانه طالبان و حمله به پاسگاه‌های مرزی پاکستانی همراه شد.

منابع محلی در خوست می‌گویند نبرد در مناطق مرزی همچنان ادامه دارد و درگیری‌ها از شامگاه سه‌شنبه تاکنون به ولسوالی‌ شورابک قندهار و بخش‌هایی از ننگرهار نیز گسترش یافته است. تاکنون آمار دقیقی از تلفات دو طرف منتشر نشده، اما گزارش‌ها از خسارات سنگین به تجهیزات نظامی پاکستان، از جمله انهدام یک تانک زرهی، حکایت دارد.

به باور تحلیلگران، تداوم این درگیری‌ها نه‌تنها امنیت مناطق مرزی را تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند پیامدهای گسترده‌ای بر پروژه‌های اقتصادی منطقه‌ای، از جمله خط آهن و مسیرهای ترانزیتی میان آسیای جنوبی و مرکزی داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا