Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوتروریسمخبرسیاستمنطقه

هند: پاکستان تروریسم را پشتیبانی می‌کند و همسایگان را مقصر می‌داند

خبرگزاری دید: سخنگوی وزارت خارجه هند با انتقاد از سیاست‌های پاکستان، اعلام کرد که اسلام‌آباد از استقلال حکومت افغانستان ناراحت است و همواره برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی، دیگر کشورها را مقصر می‌داند.

هند: پاکستان تروریسم را پشتیبانی می‌کند و همسایگان را مقصر می‌داند

راندیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، در تازه‌ترین موضع‌گیری خود نسبت به تنش‌های منطقه‌ای، به‌ویژه در قبال افغانستان، به‌شدت از رویکرد پاکستان انتقاد کرد.

وی در یک نشست خبری اعلام کرد: «پاکستان از استقلال و حاکمیت حکومت افغان‌ها ناراحت است و نمی‌تواند یک افغانستان مستقل و باثبات را تحمل کند.»

سخنگوی وزارت خارجه هند همچنین اسلام‌آباد را به فرافکنی و مقصر جلوه‌دادن همسایگان در برابر ناکامی‌های داخلی خود متهم کرد و گفت: «در حالی که مشکلات اصلی در داخل پاکستان ریشه دارد، مقامات این کشور همواره تلاش می‌کنند مسئولیت آن را بر دوش دیگران بیندازند.»

جیسوال همچنین مدعی شد که گروه‌های تروریستی در داخل خاک پاکستان فعال‌اند و این کشور از آن‌ها حمایت مستقیم دارد، مسئله‌ای که به‌گفته او تهدیدی برای امنیت منطقه به‌شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا