Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانخبرسیاستمنطقه

تاکید ترکیه بر تقویت صلح با میانجی‌گری در مذاکرات دوحه

خبرگزاری دید: وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای، از توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان که با میانجی‌گری ترکیه و قطر صورت گرفته، استقبال کرد و بر ادامه حمایت خود از روندهای صلح منطقه‌ای تأکید نمود.

ترکیه: به تلاش‌ برای صلح پایدار میان افغانستان-پاکستان ادامه می‌دهیم

وزارت امور خارجه ترکیه روز یک‌شنبه (۲۷ میزان) با انتشار بیانیه‌ای رسمی، از توافق آتش‌بس میان پاکستان و طالبان که با نقش‌آفرینی میانجی‌گرانه ترکیه و قطر در دوحه حاصل شده، استقبال کرد.

در این بیانیه آمده است: «ترکیه از تصمیم دو طرف برای ایجاد سازوکارهایی جهت تقویت صلح و ثبات میان دو کشور حمایت می‌کند و از تلاش‌های دولت قطر به‌عنوان میزبان این گفت‌وگوها صمیمانه قدردانی به عمل می‌آورد.»

وزارت خارجه ترکیه همچنین تاکید کرده است که آنکارا به نقش سازنده خود در حمایت از روندهای صلح، کاهش تنش و برقراری ثبات پایدار میان کشورها و در کل منطقه ادامه خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا