Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیانجهانحقوق بشرخبرسیاست

نخست‌وزیر عراق: فشار حداکثری علیه ایران بی‌نتیجه است

خبرگزاری دید: نخست‌وزیر عراق با انتقاد از سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران، خواستار بازگشت واشنگتن به میز مذاکره با ایران شد و تأکید کرد که تنها راه تعامل با ایران، گفت‌وگوی مستقیم و احترام متقابل است.

محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق از ایالات متحده خواست تا به مسیر گفت‌وگو با جمهوری اسلامی ایران بازگردد.

وی سیاست فشار حداکثری علیه ایران را ناکارآمد خواند و آن را مانعی در مسیر ثبات منطقه دانست.

السودانی در نشست خبری با گروهی از خبرنگاران در بغداد، اظهار داشت: «ایران کشوری مهم و تأثیرگذار در منطقه است و باید با آن از طریق گفت‌وگو و با احترام برخورد کرد.»

وی ضمن انتقاد تلویحی از رویکرد دولت دونالد ترامپ، گفت: «تجربه فشار حداکثری نشان داد که این روش نه‌تنها مشکلات را حل نکرد، بلکه بر پیچیدگی اوضاع افزود. تعامل با ایران باید از طریق دیپلماسی و گفت‌وگوی مستقیم صورت گیرد.»

نخست‌وزیر عراق همچنین تأکید کرد که کشورش آماده ایفا کردن نقش تسهیل‌کننده در هرگونه گفت‌وگوی میان ایران و آمریکا است و از کاهش تنش‌ها در منطقه حمایت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا