Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانخبرسیاستمنطقه

سازمان جهانی میانجیگری (IOMed) در چین افتتاح شد

خبرگزاری دید: وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای از افتتاح سازمان بین‌المللی میانجیگری (IOMed) در روز ۲۰ اکتوبر ۲۰۲۵ در هنگ‌کنگ، چین خبر داد. نزدیک به ۲۰۰ نماینده از بیش از ۳۰ کشور مؤسس و بخش‌های مختلف هنگ‌کنگ در این مراسم حضور داشتند.

سازمان جهانی میانجیگری (IOMed) در چین افتتاح شد

هوا چون‌یینگ، معاون وزیر امور خارجه چین، سرعت بی‌سابقه تأسیس IOMed را تحسین کرده و گفته است که این سازمان با اهدافی همچون مصالحه، همکاری، عدالت و منافع مشترک تأسیس شده و به‌تقویت نظام حقوق بین‌الملل و ایجاد جامعه‌ای با آینده مشترک کمک خواهد کرد.

جان کی‌سی لی، رئیس اجرایی هنگ‌کنگ، تأکید کرده که این شهر با بهره‌گیری از چارچوب «یک کشور، دو سیستم» از توسعه IOMed و حل اختلافات بین‌المللی حمایت خواهد کرد.

نمایندگان کشورهایی از جمله نیکاراگوئه، ونزوئلا، جمهوری کنگو، کیریباتی، پاکستان، کنیا و دومینیکا اهمیت این سازمان و انتظار خود برای نقش آن در حل مسالمت‌آمیز اختلافات بین‌المللی را برجسته کردند.

کنوانسیون تأسیس IOMed در ۳۰ می ۲۰۲۵ در هنگ‌کنگ امضا شد و در ۲۹ آگست ۲۰۲۵ به اجرا درآمد. تاکنون ۳۷ کشور به‌عنوان امضا‌کننده حضور دارند که ۸ کشور آن را تصویب کرده‌اند.

سازمان جهانی میانجیگری مکمل مکانیزم‌های قضایی و داوری بین‌المللی فعلی خواهد بود و بستری جدید برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات بین‌المللی فراهم می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا