خبرگزاری دید: براساس قانون ضد تروریزم سال ۱۹۹۷ این کشور، کابینه فدرال پاکستان، حزب تحریک لبیک پاکستان(TLP) را سازمان ممنوعه اعلام کرده است.

به گفته دولت پاکستان، حزب اسلامی «لبیک پاکستان» مسئول برگزاری تظاهرات و راهپیماییهای خشونتآمیز است که به کشته شدن تعدادی از نیروهای امنیتی و شهروندان بیگناه انجامیده است.
اعتراضات اخیر از نهم اکتبر (۱۸ میزان) آغاز شد، زمانی که هواداران این حزب به رهبری سعد رضوی از شهر لاهور در شرق پنجاب، راهی پایتخت اسلامآباد شدند تا علیه جنگ اسرائیل در غزه تظاهرات کنند. چهار روز بعد، در شهر موریدکه میان لاهور و اسلامآباد، درگیریهایی رخ داد که به مرگ دستکم پنج نفر از جمله یک افسر پلیس انجامید.
از آن زمان، دولت پاکستان عملیات گستردهای علیه این حزب آغاز کرده است. بر اساس گزارشها، تاکنون ۹۵ حساب بانکی و تعدادی از املاک مرتبط با این حزب مسدود شدهاند. به گفته سخنگوی دولت ایالت پنجاب، سعد رضوی، رهبر حزب، برای فرار از بازداشت در خفا به سر میبرد.
این نخستین بار نیست که دولت پاکستان حزب لبیک را ممنوع میکند. در آوریل ۲۰۲۱ (حمل ۱۴۰۰) نیز این حزب به دلیل اعتراضات خشونتآمیز ضدفرانسوی که به کشته شدن چندین پلیس و غیرنظامی انجامید، از فعالیت منع شد؛ اما هفت ماه بعد، این ممنوعیت لغو گردید.
حزب تحریک لبیک پاکستان در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۴ شرکت کرد. با اینکه در هیچیک از این دو انتخابات نتوانست کرسیای در پارلمان ملی به دست آورد، اما بیش از دو میلیون رأی کسب کرد. در انتخابات فوریه ۲۰۲۴ (بهمن ۱۴۰۲)، این حزب موفق شد یک کرسی در پارلمان ایالت پنجاب به دست آورد.