Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانخبرورزش

برای حضور در عربستان؛ تیم ملی‌فوتسال بزگسالان افغانستان در آمادگی کامل

خبرگزاری دید: در آستانه آغاز رقابت‌های فوتسال جام همبستگی کشورهای اسلامی، تیم ملی فوتسال بزرگسالان افغانستان با هدایت مجید مرتضایی، سرمربی ایرانی خود، تمرینات آماده‌سازی را به پایان رسانده و آماده حضور در عربستان سعودی شده است.

برای حضور در عربستان؛ تیم ملی‌فوتسال بزگسالان افغانستان در آمادگی کامل

نصیر صداقت، مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان، اعلام کرد که چهار بازیکن اصلی تیم شامل سید حسین موسوی، رضا حسین‌پور، محمد مرادی و خداداد ابراهیمی پیش از سایر اعضای تیم وارد ریاض شده‌اند.

به گفته وی سایر بازیکنان نیز شامگاه دهم عقرب، به آن‌ها خواهند پیوست تا اردوی نهایی در عربستان آغاز شود.

از میان ۱۴ بازیکن دعوت‌شده به اردو، فرزاد محمودی به‌دلیل مشکلات خروج از کشور نتوانسته همراه تیم باشد و وضعیت سید مرتضی حسینی نیز هنوز در حال پیگیری اداری است.

صداقت افزود که نام حسین محمدی و جواد حیدری برای جایگزینی این بازیکنان پیشنهاد شده، اما با توجه به بسته شدن روند صدور ویزا از سوی دولت عربستان، این درخواست هنوز تأیید نشده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی فدراسیون، مشکل این بازیکنان به‌زودی حل شود.

کادر فنی تیم ملی افغانستان نیز امروز (شنبه، ۱۰ عقرب) عازم ریاض می‌شود و عباس حیدری، کاپیتان تیم زیر ۱۷ سال افغانستان، از بحرین به جمع ملی‌پوشان خواهد پیوست.

شش بازیکن دیگر از جمله اکبر کاظمی، حمیدرضا حسینی، مهدی نوروزی، علی‌احمد محسنی، جواد صفری و سید مجتبی حسینی نیز تا پایان امشب وارد عربستان می‌شوند.

امید قنبری و مجتبی سکندری، اعضای کادر فنی، از کابل به تیم خواهند پیوست. صداقت با اشاره به روند تمرینات اخیر در مشهد گفت: «خوشبختانه اردوهای خوبی برگزار شد و بازیکنان از نظر فنی و روحی در وضعیت مطلوبی هستند. تلاش کردیم با برنامه‌ریزی دقیق، مشکلات سفر قبلی به میانمار را تکرار نکنیم.»

رقابت‌های فوتسال جام کشورهای اسلامی از سه‌شنبه، ۱۳ عقرب (۴ نوامبر) در شهر جده آغاز می‌شود و با حضور هشت کشور در دو گروه چهار تیمی ادامه خواهد داشت.

تیم ملی افغانستان در گروه دوم این رقابت‌ها با تیم‌های ایران، مراکش و تاجیکستان هم‌گروه است؛ گروهی که کارشناسان از آن به عنوان «گروه مرگ» یاد می‌کنند.

مجید مرتضایی، سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان، با اشاره به آمادگی شاگردانش گفت: «می‌دانیم با تیم‌های بزرگی هم‌گروه هستیم، اما بازیکنان افغانستان نشان داده‌اند که توانایی ایستادن در برابر قدرت‌های آسیا و آفریقا را دارند،هدف ما ارائه بازی‌های باکیفیت و کسب تجربه ارزشمند پیش از جام ملت‌های آسیاست.»

وی افزود: «بازی مقابل تیم‌هایی مانند ایران و مراکش فرصت بزرگی برای پیشرفت فوتسال افغانستان است. ما با انگیزه و انسجام کامل وارد مسابقات می‌شویم و می‌خواهیم نام افغانستان را در سطح بین‌المللی پررنگ‌تر کنیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا