خبرگزاری دید: وزارت خارجه حکومت طالبان ادعای اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان را مبنی بر انجام شش تماس تلفنی میان او و امیرخان متقی در یک روز رد کرد و آن را «دور از واقعیت» خواند. سخنگوی این وزارت تأکید کرده که تنها دو تماس میان دو طرف برقرار شده است.

وزارت خارجه حکومت طالبان روز چهارشنبه با انتشار بیانیهای، گفتههای اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان را که مدعی شده بود روز دوشنبه شش بار با امیرخان متقی گفتگوی تلفنی داشته، تکذیب کرد.
در بیانیه این وزارتخانه آمده که این اظهارات «دور از واقعیت» بوده و هدف آن، ایجاد برداشت نادرست از سطح روابط دیپلماتیک میان دو کشور است.
ضیا احمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه حکومت طالبان، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در حقیقت، نخستین تماس تلفنی میان دوطرف در چارچوب تفاهم و هماهنگی متقابل صورت گرفت. آقای دار در این تماس از وضعیت موجود اظهار بیاطلاعی کرد و گفت پس از دریافت جزئیات، دوباره تماس خواهد گرفت.»
به گفته تکل، دومین گفتگوی تلفنی پس از این تماس انجام شده است، اما تلاش بعدی وزیر خارجه پاکستان برای برقراری ارتباط، «به دلایل مختلف» بینتیجه مانده است.
وزیر خارجه پاکستان روز سهشنبه در مجلس سنای این کشور گفته بود که در یک روز شش بار با وزیر خارجه حکومت طالبان صحبت کرده و از او خواسته است مانع حملات شبهنظامیان از خاک افغانستان به پاکستان شود.
معاون سخنگوی حکومت طالبان تأکید کرد: «اظهارات نادرست آقای دار با روحیه احترام متقابل و تعامل دیپلماتیک میان دو کشور در تضاد است. ما امیدواریم مقامهای پاکستانی واقعیتها را بازتاب دهند.»