Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعاسلایدشوافغانستانخبرمهاجرتمهاجرین

پاداش ۱۰ هزار روپیه‌ای برای گزارش اتباع غیرقانونی افغانستان در پنجاب

خبرگزاری دید: حکومت ولایت پنجاب پاکستان اعلام کرد شهروندانی که اتباع غیرقانونی افغانستان را به پولیس معرفی کنند، پاداش نقدی ۱۰ هزار روپیه‌ای دریافت خواهند کرد. پولیس پنجاب تأکید کرده‌ که هویت اطلاع‌دهندگان به‌طور کامل محرمانه باقی خواهد ماند.

به نقل از رسانه‌های پاکستان، بر مبنای دستور فرمانده پولیس این ولایت (IGP) تمامی حوزه‌های امنیتی موظف‌اند در صورت دریافت اطلاعات درباره افغان‌های بدون مدارک اقامت یا با مدارک جعلی، پاداش تعیین‌شده را به اطلاع‌دهندگان پرداخت کنند. این طرح علاوه بر افراد مقیم غیرقانونی، شامل افغان‌هایی نیز می‌شود که با ویزای توریستی یا درمانی در پاکستان اقامت دارند، اما به‌طور غیرقانونی کسب‌وکار راه‌اندازی کرده‌اند.

به گفته مقام‌های پنجاب، این اقدام بخشی از عملیات گسترده برای شناسایی و بازداشت اتباع فاقد مدارک قانونی افغانستان است. پولیس همچنین هشدار داده که صاحبان خانه‌ها و دکان‌هایی که به اتباع غیرقانونی افغان مکان اجاره می‌دهند، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

طبق آمار رسمی، در اوایل ماه نوامبر شمار افغان‌های بازداشت‌شده در پاکستان حدود ۱۵۰ درصد افزایش یافته است. تنها در آن دوره، ۷ هزار و ۷۶۴ نفر ـ عمدتاً در بلوچستان ـ بازداشت شدند. همچنین روند بازگشت و اخراج‌ها نیز شدت گرفته و در مجموع ۳۷ هزار و ۴۴۸ نفر به افغانستان بازگشتند که از این میان ۷ هزار و ۷۳۳ نفر به‌صورت رسمی اخراج شده‌اند. بیشتر بازگشت‌کنندگان دارای کارت PoR ۴۷٪ و فاقد مدارک ۴۴٪ بوده‌اند.

مقام‌های امنیتی پاکستان دلیل اصلی افزایش بازگشت داوطلبانه را ترس از بازداشت و برخورد قانونی عنوان کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا