Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانحقوق بشرخبرعلم و فناوری

انقلاب رباتیک؛ ربات‌ها به‌زودی بخشی از خانواده انسان خواهند بود

خبرگزاری دید: مدیرعامل شرکت بوستون داینامیکس در کنفرانس فناوری وب‌سامیت لیسبون اعلام کرد که با پیشرفت سریع هوش مصنوعی، ربات‌ها طی پنج تا ده سال آینده به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره انسان‌ها تبدیل خواهند شد.

انقلاب رباتیک؛ ربات‌ها به‌زودی بخشی از خانواده انسان خواهند بود

رابرت پلیتر، مدیرعامل بوستون داینامیکس، در سخنرانی خود در وب‌سامیت ۲۰۲۵ گفت: «با سرعت فعلی توسعه هوش مصنوعی و رباتیک، فاصله چندانی تا ورود ربات‌ها به خانه‌ها باقی نمانده است.» او تأکید کرد که این تحول مستلزم کاهش هزینه‌ها، ارتقای ایمنی و افزایش هوشمندی ربات‌ها است.

بوستون داینامیکس در این رویداد از نسخه جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» رونمایی کرد؛ رباتی با دامنه حرکتی ۳۶۰ درجه و توانایی جابه‌جایی بارهای سنگین که فعلاً برای کاربردهای صنعتی طراحی شده است.

پلیتر افزود: «در آینده، ربات‌ها جایگزین انسان نخواهند شد، بلکه توانایی‌های او را افزایش می‌دهند و باید ساده و کاربرپسند باشند.»

او همچنین بر ضرورت بازتعریف معیارهای ایمنی در تعامل انسان و ربات تأکید کرد و گفت که مقررات فعلی پاسخگوی شرایط جدید نیستند.

به گفته وی، «چالش اصلی آینده، آموزش ربات‌ها برای درک محیط و انجام کارهای ظریف خواهد بود»؛ چالشی که پیشرفت هوش مصنوعی آن را به مرز واقعیت رسانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا