Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانخبرداروسلامتمنطقه

سفر هیأت بلندپایه وزارت صحت طالبان به ترکیه برای همکاری‌های سلامت

خبرگزاری دید: هیأت بلندپایه وزارت صحت حکومت طالبان به ترکیه سفر کرد تا زمینه همکاری‌های سلامت و تبادل تجربیات پزشکی را بررسی کند. این سفر در حالی انجام شده که افغانستان با شدیدترین بحران غذایی کودکان در تاریخ خود مواجه است.

عبدالولی حقانی، معاون وزارت صحت طالبان، در رأس هیأتی بلندپایه به ترکیه سفر کرد، در این هیأت، سرپرست وزارت صحت حکومت طالبان، رئیس دفتر سرپرست وزارت، رئیس روابط بین‌الملل و هماهنگی کمک‌ها، رئیس برنامه‌ریزی و پالیسی و رئیس بخش صحت و درمان حضور دارند.

بر اساس اعلام وزارت صحت حکومت طالبان، هدف این سفر بازدید از مراکز درمانی و علمی ترکیه، ملاقات با مسوولان درمانی و دولتی و کسب تجربیات جدید در حوزه سلامت است.

این هیأت همچنین قصد دارد زمینه همکاری و هماهنگی بیشتر میان سیستم سلامت افغانستان و ترکیه را فراهم کند.

این سفر در حالی انجام شده که افغانستان با شدیدترین بحران غذایی کودکان در تاریخ خود مواجه است.

بر اساس گزارش برنامه جهانی غذای سازمان ملل، حدود یک‌چهارم جمعیت افغانستان (۱۰ میلیون نفر) با ناامنی شدید غذایی روبه‌رو هستند و از هر سه کودک، یک نفر دچار اختلال در رشد جسمی شده است.

این بحران عمدتاً به دلیل تغذیه ناکافی و کاهش کمک‌های اضطراری جهانی طی دو سال گذشته رخ داده و برای کمک‌رسانی به خانواده‌های آسیب‌پذیر، به ۵۳۹ میلیون دالر بودجه اضطراری نیاز است.

وزارت صحت حکومت طالبان اعلام کرده که این سفر با هدف ارتقای ظرفیت سیستم درمانی افغانستان و بهره‌گیری از تجربیات بین‌المللی در بخش سلامت انجام شده و هیأت در طول اقامت خود با مقامات دولتی و بخش خصوصی ترکیه دیدار خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا