Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانجهانخبرسیاست

گزارش نهایی سیگار: آمریکا با مصرف ۱۴۵ میلیارد دالر در افعانستان شکست خورد

خبرگزاری دید: بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان (SIGAR) در گزارش نهایی خود اعلام کرد که تلاش‌های ۲۲ ساله ایالات متحده امریکا برای ایجاد افغانستانی دموکراتیک و باثبات به شکست انجامیده‌ است. این درحالی است که از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۱ حدود ۱۴۴.۷ میلیارد دالر برای بازسازی این کشور اختصاص داده شده بود.

گزارش نهایی سیگار: آمریکا با مصرف ۱۴۵ میلیارد دالر در افعانستان شکست خورد

به گفته SIGAبیش از ۱۳۰۰ مورد سوءاستفاده، تقلب و هدررفت منابع مانع از هزینه‌شدن درست این بودجه‌ها شد. این نهاد که از سال ۲۰۰۹ فعالیت خود را آغاز کرده، طی دوره کاری‌اش ۹۰۰ گزارش تحقیقی منتشر کرده‌ است.

در اوج کمک‌های امریکا، سال ۲۰۱۰ بیشترین میزان با ۱۶.۳ میلیارد دالر ثبت شده بود؛ رقمی که بیشتر صرف بخش امنیتی و کمترین میزان آن برای بخش بشردوستانه هزینه شد. بر اساس گزارش: ۸۸.۸ میلیارد دالر برای امنیت، ۳۵.۹ میلیارد برای توسعه، ۷.۱ میلیارد برای کمک‌های انسانی و ۱۶.۳ میلیارد برای هزینه‌های نهادی مصرف شده‌ است.

با وجود پایان رسمی کمک‌های امریکا به افغانستان در ۲۰۲۵، SIGAR تأکید کرد که واشنگتن از سال ۲۰۲۱ تاکنون همچنان بزرگ‌ترین تأمین‌کننده کمک‌های بشردوستانه به افغانستان باقی مانده‌ است. از اکتوبر ۲۰۲۱ تا جون ۲۰۲۵، امریکا ۳.۵ میلیارد دالر کمک ارائه کرده که ۷۲ درصد آن مربوط به کمک‌های انسانی بوده‌ است.

سیگار در بررسی‌های خود ۵۴۱ میلیون دالر از کمک‌ها را «مشکوک» اعلام کرده و گفته است که مجموعه بازرسی‌ها و تحقیقاتش توانسته ۲.۵۱ میلیارد دالر از هدررفت منابع امریکا جلوگیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا