Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانحقوق بشرخبرسیاست

دیدبان حقوق‌بشر: سیاست مهاجرتی اداره ترامپ «تنبیهی، تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه»

خبرگزاری دید: دیدبان حقوق بشر اعلام کرد که اقدامات تازه اداره ترامپ در تعلیق روندهای مهاجرت و پناهندگی «بر پایه خصومت تنبیهی علیه برخی ملیت‌ها» است و «جریانی آشکار از نژادپرستی» را به‌همراه دارد. این سازمان هشدار داد که تعلیق گسترده درخواست‌های پناهندگی و روندهای مهاجرت برای اتباع ۱۹ کشور، «هیچ مبنای امنیتی ندارد» و نقض تعهدات ایالات متحده در قبال قوانین بین‌المللی حقوق بشر است.

دیدبان حقوق‌بشر: سیاست مهاجرتی اداره ترامپ «تنبیهی، تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه»

تانیا گرین، مدیر برنامه امریکا در دیدبان حقوق بشر، گفت: «هیچ عامل معناداری این ۱۹ کشور را به‌جز انگ‌زنی فرصت‌طلبانه دولت بر اساس محل تولد افراد به یکدیگر پیوند نمی‌دهد. این تغییرات فراگیر درباره امنیت نیست، بلکه درباره قربانی‌کردن ملیت‌ها برای توجیه سیاست‌های تبعیض‌آمیز است.»

این واکنش پس از آن منتشر شد که دولت امریکا در پی حادثه مرگبار ۲۶ نوامبر در واشنگتن، که در آن یک مهاجر افغان متهم به حمله به دو سرباز گارد ملی شده بود، اعلام کرد کلیه روندهای پناهندگی برای همه ملیت‌ها و همچنین فرآیندهای مهاجرت برای اتباع ۱۹ کشور متوقف می‌شود.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا، پس از این حادثه گفته بود که قصد دارد «مهاجرت از همه کشورهای جهان سوم را برای همیشه متوقف کند»؛ اظهاراتی که با سخنان نژادآلود علیه جامعه سومالیایی نیز همراه بود.

کشورهای مشمول محدودیت جدید شامل افغانستان، ایران، لیبیا، میانمار، یمن، ونزویلا، سومالیا، سودان، چاد، کنگو، کوبا، هائیتی، اریتره، لائوس، توگو، ترکمنستان، سیرالئون، گینه استوایی و بروندی هستند. براساس این سیاست، صدور گرین‌کارت، تابعیت و دیگر روندهای مهاجرتی برای اتباع این کشورها متوقف شده‌است.

دیدبان حقوق بشر تأکید کرد که مقام‌های امریکایی «هیچ مدرکی» ارائه نکرده‌اند که نشان دهد پناه‌جویان یا اتباع این ۱۹ کشور تهدید امنیتی بیشتری نسبت به دیگران ایجاد می‌کنند. این سازمان افزود که سیاست تازه، منطق «منع سفر مسلمانان» در دولت اول ترامپ را دوباره احیا کرده و گسترده‌تر می‌کند.

گرین هشدار داد: «این سیاست‌ها خانواده‌ها را از هم می‌پاشد، جان کسانی را که از آزار و تهدید فرار می‌کنند به‌خطر می‌اندازد و اعتبار امریکا در حوزه حقوق بشر را بیش از پیش تضعیف می‌کند. دولت باید فوراً این تصمیمات را لغو کند.»

این تصمیم دولت امریکا درحالی اتخاذ شده که نگرانی‌ها درباره نقض حق جهانی پناه‌جویی و هدف‌قراردادن گروهی از ملت‌ها فقط به‌خاطر ملیت‌شان افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا