خبرگزاری دید: گارد ساحلی یونان از کشف اجساد ۱۷ پناهجو در یک قایق در نزدیکی جزیره کرت خبر داد. دو نفر دیگر از سرنشینان قایق زنده ماندهاند و به گفته آنها، قایق بر اثر طوفان و شرایط نامساعد دریایی کنترل خود را از دست داده است.

سخنگوی گارد ساحلی اعلام کرد که قربانیان و بازماندگان در فاصله حدود ۴۸ کیلومتری جنوب غربی جزیره کرت پیدا شدند و همگی قربانیان مردان جوان بودهاند.
یونان از سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از مسیرهای اصلی ورود مهاجران غیرقانونی و پناهندگان به اتحادیه اروپا شناخته شده و در این مسیر تاکنون بیش از یک میلیون ورود ثبت شده است. صدها نفر در طول این سفرهای دریایی جان باختهاند.
ماه گذشته نیز دو قایق حامل مهاجران در سواحل لیبی غرق شدند که منجر به کشته شدن دستکم چهار نفر شد. یکی از این قایقها حامل ۲۶ تبعه بنگلادش بود و دیگری شامل ۶۹ نفر از اتباع سودان و مصر، از جمله کودکان بود که وضعیت برخی سرنشینان آن همچنان نامشخص اعلام شده است.