افغانستانتروریسمجنگخبرسیاستنظامی

گشت‌زنی پهپادهای ناشناس در آسمان غزنی

منابع محلی در ولایت غزنی می‌گویند که دو پهپاد ناشناس از صبح امروز در آسمان این ولایت در حال گشت‌زنی‌اند.

منابع مردمی در غزنی گزارش داده‌اند که از چند ساعت گذشته دو پهپاد ناشناس در حریم هوایی این ولایت مشاهده می‌شود.

به گفته‌ی شاهدان، این پهپادها به‌طور پیوسته بر فراز بخش‌هایی از شهر غزنی در حال پرواز هستند، اما هویت و منشأ آن‌ها تاکنون مشخص نشده است.

باشندگان محلی می‌گویند که حضور این پهپادها فضای ولایت را ناآرام کرده و نگرانی‌هایی درباره هدف و مأموریت آن‌ها ایجاد شده است.

تاکنون مقام‌های حکومت سرپرست هیچ واکنشی به این گزارش‌ها نشان نداده‌اند و جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نشده است.

این نخستین بار نیست که پرنده‌های ناشناس در آسمان غزنی مشاهده می‌شوند، اما نبود شفافیت و اطلاع‌رسانی رسمی، نگرانی‌ها را در میان مردم افزایش داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا