اسلایدشوافغانستانجنگجهانخبرسیاستمهاجرتنظامی

سرنوشت تلخ نیروهای «قطعات صفر» افغانستان پس از مهاجرت به آمریکا

خبرگزاری دید: نیروهای افغان پیشین «قطعات صفر» که در سخت‌ترین مأموریت‌های جنگ افغانستان شرکت داشتند، پس از مهاجرت به ایالات متحده با بحران‌های جدی سلامت روان و زندگی پرآشوب مواجه شده‌اند

براساس گزارش رادیو ملی آمریکا شماری از نیروهای افغان که در قالب واحدهای ویژه «قطعات صفر» در جنگ افغانستان شرکت داشتند، پس از انتقال به ایالات متحده با مشکلات عمیق روانی و اجتماعی مواجه شده‌اند.

این نیروها که پیش‌تر جان سالم از سخت‌ترین مأموریت‌های نظامی به در برده بودند، پس از اسکان در آمریکا با بحران‌های جدی سلامت روان دست‌ و پنجه نرم می‌کنند.

در میان این نیروها، نام رحمن‌الله لکنوال دیده می‌شود؛ فردی که به اتهام تیراندازی به دو عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن دی‌سی در شب پیش از روز شکرگزاری بازداشت شد.

در این حادثه، یک عضو گارد ملی جان باخت و نفر دوم به‌شدت زخمی شد.

برایان من، خبرنگار NPR، در گفتگو با شماری از اعضای پیشین «قطعات صفر» و افرادی که با آنها در ارتباط بوده‌اند، دریافت که بسیاری از این سربازان پس از ورود به آمریکا با مشکلات روانی شدید روبه‌رو شده‌اند.

بر اساس یافته‌های این گزارش، دست‌کم چهار نفر از این نیروها جان خود را از دست داده‌اند.

این گزارش بار دیگر توجهات را به وضعیت نیروهای پیشین جنگ جلب می‌کند؛ افرادی که سال‌ها در شرایط جنگی شدید فعالیت داشته‌اند و پس از پایان مأموریت و مهاجرت، بدون حمایت کافی با پیامدهای روانی جنگ و مشکلات اجتماعی جدی روبه‌رو شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا