افغانستانامنیت و حوادثخبر

والی کابل بر تقویت نظم شهری و تأمین امنیت تأکید کرد

خبرگزاری دید: در نشست کمیته نظم شهری و امنیتی ولایت کابل، والی کابل بر ضرورت بهبود نظم شهری و افزایش امنیت در نواحی مختلف پایتخت تأکید کرده است.

والی کابل بر تقویت نظم شهری و تأمین امنیت تأکید کرد

دفتر مطبوعاتی مولوی امین‌الله عبید، والی کابل اعلام کرده است که نشست کمیته نظم شهری و امنیتی ولایت کابل با حضور والی کابل و شماری از مسئولان نهادهای مربوط برگزار شده است.

در این نشست، وضعیت نظم شهری و چالش‌های امنیتی در نواحی مختلف پایتخت به‌گونه‌ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت.

براساس این اعلامیه، مسئولان در این نشست روی شناسایی مشکلات موجود در سطح شهر، بهبود مدیریت شهری و اتخاذ تدابیر لازم برای تأمین امنیت شهروندان بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

والی کابل با تأکید بر اهمیت هماهنگی میان ادارات، خواستار اجرای مؤثر تصمیم‌ها برای رسیدگی به مشکلات شهری شده است.

در این نشست همچنین بر ضرورت تقویت نظارت، افزایش همکاری میان نهادهای امنیتی و خدماتی و بهبود نظم عمومی در شهر کابل تأکید شده است.

مقام‌های محلی گفته‌اند که هدف از این اقدامات، فراهم‌سازی محیطی امن‌تر و منظم‌تر برای شهروندان کابل می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا