خبرگزاری دید: ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+ بلکهاک که پیشتر در اختیار نیروهای حکومت پیشین افغانستان قرار داشت، به یک کشور پیرو تحویل داده است.

منابع خبری گزارش دادهاند که ایالات متحده امریکا در ادامه روند واگذاری تجهیزات نظامی باقیمانده در افغانستان، دومین محموله هلیکوپترهای بلکهاک را به یک کشور همپیمان انتقال داده است.
این هلیکوپترها در زمان حکومت پیشین افغانستان توسط نیروهای امنیتی و دفاعی کشور استفاده میشد و پس از تحولات سیاسی سال ۲۰۲۱ از افغانستان خارج شده بودند.
به گفته آگاهان، هلیکوپترهای یادشده پس از بررسی و آمادهسازی فنی، اکنون در چارچوب همکاریهای نظامی امریکا در اختیار کشور پیرو قرار گرفته است.
تاکنون مقامات امریکایی جزئیات بیشتری در مورد شمار دقیق این هلیکوپترها و مقصد نهایی آنها منتشر نکردهاند.