آثار تاریخیافغانستانخبر

کشف یک منطقه باستانی پیش از میلاد در لغمان

خبرگزاری دید: مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در ولایت لغمان از کشف یک منطقه باستانی مربوط به دوره پیش از میلاد در روستای «سی‌تن» دره ساو، ولسوالی علی‌نگار خبر دادند.

کشف یک منطقه باستانی پیش از میلاد در لغمان

این منطقه در جریان بررسی‌های میدانی یک هیأت به رهبری رئیس اطلاعات و فرهنگ لغمان و با همکاری مردم محل شناسایی شده و در کنار آن، شماری آثار تاریخی نیز به دست آمده است.

مدیر حفظ اماکن تاریخی ریاست اطلاعات و فرهنگ لغمان گفته که این محوطه به دوره پیش از میلاد تعلق دارد و در آن یک زینه یا پله‌کان سنگی، ۱۲ اتاقچه کنده‌کاری‌شده با دست و نشانه‌هایی از معماری باستانی شناسایی شده است.

به گفته مسوولان، پیش از این نیز در بخش‌های مختلف ولایت لغمان محوطه‌های باستانی مشابهی کشف شده و آثار تاریخی قابل توجهی از آن‌ها به دست آمده است.

این در حالی است که با وجود شناسایی مناطق باستانی متعدد در بسیاری از ولایات افغانستان، هنوز نظارت و مراقبت مؤثری از این محوطه‌ها صورت نمی‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا