امنیت و حوادثحقوق بشرخبرسیاستمنطقه

۱۹ سازمان حقوق‌بشری اسرائیلی؛ تصمیم تل‌آویو برای لغو مجوز سازمان‌های امدادی محکوم است

خبرگزاری دید: ۱۹ سازمان حقوق بشری اسرائیلی و شماری از نهادهای بین‌المللی تصمیم رژیم اسرائیل برای لغو مجوز فعالیت ۳۷ سازمان غیردولتی و امدادی بین‌المللی در سرزمین‌های فلسطینی اشغالی، از جمله پزشکان بدون مرز (MSF)، را محکوم کردند.

۱۹ سازمان حقوق‌بشری اسرائیلی؛ تصمیم تل‌آویو برای لغو مجوز سازمان‌های امدادی محکوم است

رژیم صهیونیستی اسرائیل اعلام کرده که از اول جنوری ۲۰۲۶ اجازه فعالیت این نهادها را نخواهد داد، مگر این‌که به راهنمایی‌های جدید امنیتی و اداری درباره ارائه اطلاعات جزیی درباره کارکنان فلسطینی و بین‌المللی خود تن دهند؛ اقدامی که منتقدان آن را غیرقانونی، تبعیض‌آمیز و نقض قوانین بشردوستانه بین‌المللی توصیف کرده‌اند.

دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد این تصمیم را «رقت‌انگیز» خوانده و از جامعه جهانی خواسته علیه آن اقدام کند، زیرا به گفته ناظران، این تحریم‌ها می‌تواند وضعیت انسانی در غزه را بدتر کند و دسترسی به کمک‌های حیاتی را محدود سازد.

سازمان‌های بین‌المللی و متحدان اروپایی نیز هشدار داده‌اند که حذف این گروه‌ها از عرصه کمک‌رسانی، کمبود غذایی، خدمات درمانی و سایر نیازهای اساسی مردم فلسطین را تشدید خواهد کرد.

در بیانیه‌های اعتراضی، فعالان حقوق بشر تأکید کرده‌اند که اتهامات ارتباط با حماس علیه این سازمان‌ها تاکنون به‌طور مشخص و قابل اثبات ارائه نشده و تهدید به تعطیلی آن‌ها می‌تواند به کاهش شدید کمک‌های بشردوستانه در منطقه منجر شود.

این تصمیم در حالی اجرایی شده که غزه همچنان با بحران انسانی عمیق ناشی از جنگ و محاصره طولانی مواجه است و به هزاران هزار نفر از ساکنان برای زنده‌ماندن به کمک‌های بین‌المللی وابسته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا