خبرسیاستمنطقه

اعتراض مخالفان دولت پاکستان به سرکوب حامیان عمران‌خان

خبرگزاری دید: ائتلاف مخالفان دولت پاکستان با محکوم‌کردن برخورد نیروهای امنیتی با حامیان عمران‌خان مقابل زندان آدیالا، این اقدامات را نقض حقوق شهروندی و آزادی‌های سیاسی دانست.

اعتراض مخالفان دولت پاکستان به سرکوب حامیان عمران‌خان

ائتلاف مخالفان دولت پاکستان با انتقاد شدید از برخورد نیروهای امنیتی با حامیان عمران‌خان، سرکوب تجمعات اعتراضی مقابل زندان آدیالا را محکوم کرد.

مخالفان اعلام کردند استفاده از خودروهای آب‌پاش و زور علیه معترضان غیرمسلح، نشانه تشدید فشارهای سیاسی و محدودشدن آزادی‌های مدنی در این کشور است.

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای پلیس ایالت پنجاب برای چندمین بار متوالی تحصن هواداران عمران‌خان، نخست‌وزیر پیشین پاکستان، را متفرق کردند.

معترضان که خواستار ملاقات با وی بودند، با مداخله شبانه پولیس روبه‌رو شدند و شماری از آنان بازداشت شدند. در میان بازداشت‌شدگان، خواهران عمران‌خان نیز حضور داشتند که پس از ساعاتی در خارج از محدوده شهر آزاد شدند.

حزب تحریک انصاف با انتشار ویدئوهایی از نحوه برخورد پلیس، این اقدامات را «غیرانسانی» و مغایر با اصول دموکراتیک توصیف کرده و هشدار داده است که ادامه چنین رویکردی می‌تواند به تشدید تنش‌های سیاسی در پاکستان منجر شود.

این حزب تأکید کرده است که پیگیری مطالبات هواداران عمران‌خان از راه‌های مسالمت‌آمیز ادامه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا