افغانستانخبرورزش

کیک‌بوکسینگ افغانستان پس از ۲۰ سال وارد ساختار جهانی شد

خبرگزاری دید: فدراسیون جهانی کیک‌بوکسینگ برای نخستین‌بار پس از بیش از دو دهه، فدراسیون ملی کیک‌بوکسینگ افغانستان را به رسمیت شناخت.

کیک‌بوکسینگ افغانستان پس از ۲۰ سال وارد ساختار جهانی شد

فدراسیون جهانی کیک‌بوکسینگ با صدور بیانیه‌ای رسمی، فدراسیون ملی کیک‌بوکسینگ افغانستان را به‌عنوان عضو پذیرفت و محمد شیر هاشمی را به‌عنوان رئیس این فدراسیون معرفی کرد.

این تصمیم پس از بیش از دو دهه عدم حضور رسمی افغانستان در ساختار جهانی این رشته اتخاذ شده است؛ دوره‌ای که طی آن کیک‌بوکسورهای افغان به‌دلیل کمبود امکانات، مشکلات مالی و محدودیت‌های سفر، بارها فرصت حضور در رقابت‌ها و رویدادهای بین‌المللی را از دست داده بودند.

کارشناسان ورزشی این اقدام را نقطه عطفی برای بازگشت کیک‌بوکسینگ افغانستان به میادین جهانی و تقویت حضور ورزشکاران این کشور در سطح بین‌المللی ارزیابی می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا