افغانستانامنیت و حوادثخبرنظامی

جذب ۲۰۰ نیروی تازه؛ شمار نیروهای محلی طالبان پنجشیر به ۱۱۰۰ رسید

خبرگزاری دید: حکومت طالبان اعلام کرده که روند جذب ۲۰۰ جوان دیگر از پنجشیر برای پیوستن به ساختارهای نظامی و امنیتی این گروه تکمیل شده است. با احتساب این افراد، شمار نیروهای محلی طالبان در پنجشیر که طی ماه‌های اخیر وارد صفوف اردو و پولیس شده‌اند، به حدود ۱۱۰۰ نفر رسیده است.

جذب ۲۰۰ نیروی تازه؛ شمار نیروهای محلی طالبان پنجشیر به ۱۱۰۰ رسید

به‌گفته دفتر رسانه‌ای والی طالبان در پنجشیر، نیروهای تازه در بخش‌های مختلف سازمان‌دهی شده‌اند؛ بخشی در حال آموزش و بخشی در پست‌های اجرایی و امنیتی مشغول فعالیت‌اند. حکومت طالبان گفته که بیش از یک‌هزار نفر از این نیروها اکنون در ساختار پولیس ولایت وظیفه دارند.

با این حال، گزارش‌های پیشین نشان می‌دهد حکومت طالبان همزمان با افزایش روند جذب نیرو، برنامه‌ای برای شناسایی نیروهای امنیتی سابق اجرا کرده‌ است. بر اساس این گزارش‌ها، نیروهای تازه‌جذب‌شده، به‌ویژه افراد غیرپشتون، ملزم شده‌اند با هزینه شخصی سلاح تهیه کنند؛ اقدامی که هدف آن شناسایی مسیرهای خریدوفروش سلاح عنوان شده است. در برخی مناطق نیز نیروهایی که توان خرید سلاح نداشته‌اند، از کار برکنار شده‌اند.

منابع محلی گفته‌اند طالبان پس از خرید سلاح توسط نیروهای محلی، فروشندگان را بازداشت کرده‌اند؛ حتی در مواردی که فروشنده ارتباطی با نیروهای امنیتی پیشین نداشته است. این در حالی است که بسیاری از نیروهای تازه‌جذب‌شده طی دو ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده‌اند و توان مالی لازم را ندارند.

منابع مستقل نیز تأکید کرده‌اند که از زمان بازگشت طالبان به قدرت، صدها نیروی امنیتی سابق بازداشت یا کشته شده‌اند؛ موضوعی که حکومت طالبان آن را رد کرده و بر پایبندی به «عفو عمومی» تأکید می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا