افغانستانخبرمواد مخدر

هیات طالبان برای تقویت مبارزه با مواد مخدر عازم اندونیزیا شد

خبرگزاری دید: هیاتی هشت‌نفره از حکومت طالبان به رهبری حسیب‌الله احمدی، معاون رئیس دفتر وزارت امور داخله در بخش مبارزه با مواد مخدر، به منظور شرکت در نشست بین‌المللی همکاری‌های مبارزه با مواد مخدر، کابل را به مقصد جاکارتا، پایتخت اندونیزیا، ترک کرد.

هیات طالبان برای تقویت مبارزه با مواد مخدر عازم اندونیزیا شد

به گفته منابع رسمی، این هیات شامل مقام‌هایی از معینیت مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله و نمایندگانی از وزارت صحت عامه است که در جریان این سفر در نشستی تخصصی درباره تقویت همکاری‌های بین‌المللی در مبارزه با قاچاق مواد مخدر و بهبود برنامه‌های درمانی برای افراد مبتلا به اعتیاد شرکت خواهند کرد.

این سفر به دعوت رسمی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC) در کابل انجام شده و هزینه‌های آن از سوی دولت جاپان تأمین می‌شود.

مقام‌ها هدف از این سفر را تبادل تجربیات، جلب حمایت‌های بین‌المللی و ارتقای ظرفیت برنامه‌های درمان و پیشگیری از اعتیاد در افغانستان خواندند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا