خبرگزاری دید: در چهلوهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، معاون وزارت اقتصاد افغانستان با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل دیدار کرد. دو طرف در این نشست بر حفظ و گسترش همکاریهای دوجانبه میان ایران و افغانستان تأکید کردند و ظرفیتهای موجود برای توسعه روابط علمی، فرهنگی و اقتصادی را قابل توجه دانستند.

روحالله حسینی، رایزن فرهنگی ایران، پیشینه علمی و مدیریتی دکتر لطیف نظری را ارزشمند توصیف کرد و گفت حضور او در این جایگاه به «علمیسازی فضای وزارت اقتصاد» کمک کرده است. او همچنین آثار علمی و ادبی نظری، از جمله مجموعه شعر و دیگر تألیفات او را ظرفیت مهمی برای تقویت همکاریهای فرهنگی و دانشگاهی میان دو کشور برشمرد.
حسینی روابط کنونی ایران و افغانستان را «نمونهای امیدوارکننده» از همکاریهای چندجانبه دانست و خواستار گسترش این تعاملات شد.
دکتر لطیف نظری نیز با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد سطح همکاریهای علمی و فرهنگی میان دو کشور افزایش یابد. او همچنین فعالیتهای رایزنی فرهنگی ایران در افغانستان را «قابل توجه» توصیف کرد.