اسلایدشوجنگسیاستگزارشنظامی

تحلیلگر آمریکایی: جنگ با ایران برای واشنگتن پرهزینه و نامطمئن

خبرگزاری دید: ویل شرایور، تحلیلگر نظامی آمریکایی در تحلیلی در شبکه ایکس تأکید کرده که ایالات متحده در فاصله سال‌های ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ با وجود اعزام چندین گروه ضربتی ناو هواپیمابر و بخش قابل توجهی از توان هوایی خود، در تحقق اهدافش در دریای سرخ ناکام مانده است.

به گفته او، واشنگتن با هدف خلع سلاح نیروهای یمنی و تأمین امنیت مسیر کشتی‌رانی وارد عملیات شد، اما ناوهای اعزامی پس از مواجهه با مقاومت شدید و خسارات عملیاتی، ناچار به عقب‌نشینی شدند. وی همچنین تاکید کرده در جریان این مأموریت‌ها چندین جنگنده و شمار زیادی پهپاد پیشرفته آمریکایی سرنگون شده‌اند.

شرایور با اشاره به فشارهای روانی گزارش‌شده از سوی برخی خدمه ناوها، سطح آتش و توان رزمی نیروهای یمنی را «بی‌سابقه» توصیف کرده و آن را نشانه تغییر موازنه در جنگ‌های دریایی دانسته است.

این تحلیلگر در ادامه استدلال کرده که اگر یمن با توان محدود توانسته است چنین چالشی برای آمریکا ایجاد کند، سناریوی تقابل نظامی با ایران ـ به‌دلیل توان دفاعی، عمق راهبردی و موقعیت جغرافیایی ایران ـ به‌مراتب پیچیده‌تر و پرهزینه‌تر خواهد بود.

او همچنین با اشاره به محدودیت‌های لجستیکی اذعان کرده که آمریکا تنها برای مدت کوتاهی قادر به حفظ یک کارزار هوایی پرشدت است و هرگونه تلفات قابل توجه در شناورها یا هواپیماهای سرنشین‌دار، می‌تواند پیامدهای سیاسی جدی در داخل واشنگتن ایجاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا