اسلایدشوحقوق بشرخبرسیاستصلحمنطقه

اندونزیا بیش از ۸ هزار نیروی صلح به غزه اعزام می‌کند

خبرگزاری دید: رئیس‌جمهور اندونزیا از آمادگی این کشور برای اعزام هزاران نیروی صلح‌بان به غزه در قالب مأموریت ثبات‌بخشی خبر داد.

اندونزیا بیش از ۸ هزار نیروی صلح به غزه اعزام می‌کند

پرابوو سوبیانتو، رئیس‌جمهور اندونزیا، در جریان نشست اعضای شورای موسوم به صلح غزه اعلام کرد کشورش آماده است دست‌کم ۸ هزار نیرو و در صورت نیاز بیشتر برای مشارکت در یک نیروی ثبات‌بخش به غزه اعزام کند.

وی با اشاره به تداوم بحران انسانی و ناامنی در این منطقه، تأکید کرد اندونزیا از هرگونه ابتکار بین‌المللی که به برقراری آتش‌بس پایدار، تضمین امنیت غیرنظامیان و تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه منجر شود، حمایت می‌کند.

به گفته سوبیانتو، اعزام این نیروها در چارچوب مأموریت چندجانبه و با هماهنگی نهادهای بین‌المللی انجام خواهد شد.

رئیس‌جمهور اندونزیا همچنین اظهار داشت کشورش به عنوان بزرگ‌ترین کشور مسلمان جهان، خود را نسبت به حمایت از مردم فلسطین متعهد می‌داند و آماده است علاوه بر مشارکت امنیتی، در حوزه‌های بازسازی زیرساخت‌ها، خدمات درمانی و امدادرسانی نیز نقش‌آفرینی کند.

جزئیات بیشتر درباره زمان‌بندی اعزام نیروها، ساختار فرماندهی و چارچوب حقوقی این مأموریت هنوز اعلام نشده است، اما مقام‌های اندونزیایی تأکید کرده‌اند این اقدام با هدف کمک به تثبیت شرایط و حمایت از روند صلح انجام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا