حقوق بشرخبرسیاستمنطقه

سازمان‌ملل: آوارگی ۸۸۰ خانواده فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی

خبرگزاری دید: سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد در پی حملات سازمان‌یافته شهرک‌نشینان و اعمال محدودیت‌های گسترده، دست‌کم ۸۸۰ خانواده فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری ناچار به ترک خانه‌های خود شده‌اند.

سازمان‌ملل: آوارگی ۸۸۰ خانواده فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی

سخنگوی سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از تشدید تنش‌ها در کرانه باختری اعلام کرد که حملات مکرر شهرک‌نشینان و محدودیت‌های اعمال‌ شده بر تردد و دسترسی به منابع، موجب آوارگی گسترده فلسطینیان شده است.

بر اساس این گزارش، خانواده‌های آسیب‌دیده عمدتاً در مناطق روستایی و حاشیه‌ای کرانه باختری ساکن بوده‌اند و به دلیل ناامنی، تخریب اموال و فشارهای مستمر، ناچار به ترک محل سکونت خود شده‌اند.

سازمان ملل تأکید کرده است که این روند می‌تواند پیامدهای انسانی و اجتماعی گسترده‌ای به همراه داشته باشد.

این نهاد بین‌المللی همچنین خواستار توقف خشونت‌ها، حفاظت از غیرنظامیان و تضمین دسترسی امن خانواده‌ها به خدمات اساسی شده و بر لزوم پایبندی همه طرف‌ها به قوانین بین‌المللی تأکید کرده است.

به گفته مقام‌های سازمان ملل، وضعیت انسانی در برخی مناطق کرانه باختری رو به وخامت است و نیاز به اقدام فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از گسترش بحران وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا