جهانخبرعدلی و قضایی

به جرم اختلاس از منابع عمومی؛ رئیس پیشین پولیس کنتیکت امریکا بازداشت شد

خبرگزاری دید: کادل جیکوبسون، رئیس پیشین پلیس شهر نیو هون ایالت کنتیکت روز جمعه به اتهام سرقت حدود ۸۵ هزار دالر از دو صندوق شهری بازداشت شد. دادستان‌ها اعلام کردند وی با دو فقره اتهام سرقت مالی مرتبط با سوءاستفاده از منابع عمومی روبه‌رو است.

به جرم اختلاس از منابع عمومی؛ رئیس پیشین پولیس کنتیکت امریکا بازداشت شد

به گفته مقامات، جیکوبسون که در ماه جنوری از سمت خود کناره‌گیری کرده بود، خود را بر اساس حکم بازداشت معرفی کرد و پس از تعیین وثیقه ۱۵۰ هزار دالری از سوی دادگاه آزاد شد.

پتریک گریفین، دادستان ارشد ایالت، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اتهام اختلاس از سوی یک مقام پولیس موضوعی بسیار جدی است و می‌تواند اعتماد عمومی به نظام عدالت کیفری را تضعیف کند.»

به نقل از فاکس، جاستین الیکر، شهردار نیوهیون، نیز در یک نشست خبری این اتهامات را «تکان‌دهنده» خوانده و گفته رئیس پیشین پولیس در ابتدا تنها به برداشت ۱۰ هزار دالر از یکی از حساب‌ها اذعان کرده بود.

بر اساس اعلام دفتر دادستانی، تحقیقات نشان می‌دهد که بین اول جنوری ۲۰۲۴ تا پنجم جنوری ۲۰۲۶، مبلغ ۸۱ هزار و ۵۰۰ دالر از «صندوق برنامه مقابله با مواد مخدر پولیس نیوهیون» مفقود یا به‌طور نادرست مصرف شده است. دادستان‌ها می‌گویند اسناد بانکی نشان می‌دهد چک‌های مربوط به این صندوق به حساب شخصی جیکوبسون واریز شده است.

تحقیقات در این پرونده ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا