افغانستانجنگحقوق بشرخبرسیاست

حملات هوایی پاکستان؛ بنت: جان باختن کودکان و غیر نظامیان قابل قبول نیست

خبرگزاری دید: گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر افغانستان، از حملات هوایی پاکستان به غیرنظامیان افغانستان ابراز نگرانی کرد.

حملات هوایی پاکستان؛ بنت: جان باختن کودکان و غیر نظامیان قابل قبول نیست

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر افغانستان، با ابراز نگرانی شدید از جان باختن غیرنظامیان و به‌ویژه کودکان در پی حملات هوایی اخیر پاکستان بر خاک افغانستان، از همه طرف‌ها خواست تا خویشتنداری بیشتری از خود نشان دهند. وی تأکید کرد که حفاظت از غیرنظامیان باید اولویت نخست در تمامی عملیات نظامی باشد و تمام طرف‌های درگیر باید قوانین بین‌المللی را رعایت کنند.

بنت افزود: «این نوع حملات به شدت بر وضعیت انسانی در افغانستان تأثیر منفی گذاشته است و به ویژه جان باختن کودکان و غیرنظامیان قابل قبول نیست.» وی از تمامی طرف‌های ذی‌نفع در این بحران خواست تا به حقوق بشر احترام گذاشته و از تشدید خشونت‌ها خودداری کنند.

سازمان ملل همچنین تأکید کرد که باید اقدامات فوری برای جلوگیری از تکرار این حملات صورت گیرد و تمام طرف‌ها موظف به رعایت اصول بشردوستانه بین‌المللی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا