خبرگزاری دید: دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، روز پنجشنبه کریستی نویم را از سمت ریاست وزارت امنیت داخلی (DHS) که مسوول اجرای سرکوب گسترده مهاجرتی است، اخراج کرد.

براساس گزارشها، ترامپ از شهادت نویم در جلسه استماع سنا در اوایل این هفته ناراضی بود؛ جایی که او گفت رئیسجمهور کمپین تبلیغاتی ۲۲۰ میلیون دالری وزارت امنیت داخلی را تایید کردهاست که در آن خود او نقش برجستهای دارد.
ترامپ در پیامی در شبکه تروث سوشال اعلام کرد که مارکوِین مولین، سناتور جمهوریخواه از ایالت اوکلاهوما، از ۳۱ مارچ ریاست این وزارت را برعهده خواهد گرفت.وی گفت که نویم ۵۴ ساله به عنوان نماینده ویژه او برای ابتکار امنیتی جدید در نیمکره غربی که آن را «سپر قاره امریکا» نامیده است، تعیین خواهد شد.
ترامپ افزود: نویم «به خوبی به ما خدمت کرده و دستاوردهای متعدد و چشمگیری داشته است (به ویژه در مرز!)».
نامزدی مولین باید به تأیید سنا برسد؛ جایی که جمهوریخواهان اکثریت را در اختیار دارند.رئیسجمهور جمهوریخواه در کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود میلیونها مهاجر فاقد مدرک را از امریکا اخراج کند و وزارت امنیت داخلی مجری اصلی سیاست اخراج او است.