اسلایدشوخبرسیاستمنطقه

هشدار امریکا و بریتانیا به شهروندان: از پاکستان خارج شوید

خبرگزاری دید: امریکا و بریتانیا به‌دلیل افزایش تنش‌های امنیتی و اعتراضات مرگبار در پاکستان، هشدارهای تازه‌ای برای سفر شهروندان خود به این کشور صادر کرده‌اند.

هشدار امریکا و بریتانیا به شهروندان: از پاکستان خارج شوید

وزارت خارجه امریکا اعلام کرده‌است که در پی اعتراضات خشونت‌آمیز اول مارچ که دست‌کم ۲۴ کشته در سراسر پاکستان برجای گذاشت، دستور خروج بخشی از کارمندان قنسولگری‌های امریکا در شهرهای لاهور و کراچی صادر شده است. این دستور شامل کارمندان غیراضطراری دولت امریکا و اعضای خانواده‌های آنان می‌شود.

به نقل از نیشن، در این هشدار آمده‌است که شهروندان امریکایی در پاکستان با خطراتی مانند درگیری‌های مسلحانه، تروریزم، جرایم جنایی، آدم‌ربایی و اعتراضات خشونت‌آمیز روبه‌رو هستند. همچنین ایالت‌های بلوچستان، خیبر پختونخوا و مناطق نزدیک به خط کنترل میان پاکستان و هند از جمله مناطق پرخطر خوانده شده‌اند.

با وجود این، سفارت امریکا در اسلام‌آباد همچنان فعال است؛ اما خدمات عادی قنسولی در لاهور و کراچی به‌دلیل نگرانی‌های امنیتی به‌گونه موقت تعلیق شده‌است.

در همین حال، بریتانیا نیز هشدار مشابهی صادر کرده و از شهروندان خود خواسته است از سفر به بخش‌های گسترده‌ای از ایالت‌های خیبر پختونخوا و بلوچستان و همچنان مناطق نزدیک به مرزهای پاکستان با افغانستان و هند خودداری کنند.

کمیسیون عالی بریتانیا گفته است که افزایش تنش‌های منطقه‌ای، احتمال اعتراضات در شهرهای بزرگ و احتمال اختلال در پروازها از جمله دلایل این هشدارها است.

مقام‌های بریتانیایی از شهروندان خود خواسته‌اند که از تجمعات و اعتراضات دوری کرده، هوشیار باشند و برای احتمال محدود بودن خدمات قنسولی در شرایط اضطراری آمادگی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا